Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Video: animatronic in Walibi Belgium breekt arm

07-08-2024, 18.57 uurBeeld: Ashwin Koestal

Een figuur in Walibi Belgium heeft zo te zien een pijnlijk ongelukje gehad. In de wachtrij van de interactieve darkride Challenge of Tutankhamon worden bezoekers aangesproken door een ontdekkingsreiziger, die hen uitleg geeft over de missie. Vandaag stond de pop er opvallend slecht bij.

De linkerarm van de animatronic lijkt gebroken te zijn, waardoor het lichaamsdeel langs het lijf bungelt. Wie goed kijkt, ziet bovendien dat de hand nog maar met een paar draadjes aan de arm vastzit. Ondanks de lugubere en ietwat komische aanblik vertelt het personage gewoon zijn gebruikelijke verhaal.

Challenge of Tutankhamon opende in 2003, toen het pretpark nog Six Flags Belgium heette. De bewegende figuren in de attractie werden geleverd door Sally Dark Rides uit Amerika. Walibi investeerde afgelopen winter nog 1 miljoen euro in een opknapbeurt.



Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be