Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland plaatst informatiebord met actuele wachttijden en promoties

12-08-2024, 17.11 uur

Bezoekers van Toverland kunnen voortaan direct bij binnenkomst de actuele wachttijden checken. In entreegebied Port Laguna is een informatiebord neergezet met naast de plattegrond ook twee schermen. Op het linkerscherm verschijnt informatie over wachttijden, showtijden en openingstijden.

Verder geeft men aan hoelang het lopen is naar de attracties. Tot slot toont Toverland het tijdstip, de temperatuur en het weertype. Het scherm rechts van de kaart is bedoeld voor promoties, bijvoorbeeld voor abonnementen, souvenirs en evenementen. Op dit moment wordt ook reclame gemaakt voor de Halloween Days en Nights in oktober en november.

Het bord is uitgevoerd in de stijl van het mediterrane havenstadje. Binnenkort zorgt Toverland voor een tweede bord met informatieschermen in de buurt van Katara Plaza, het horecacomplex in parkdeel Magische Vallei. Dat bord komt te staan tussen lanceerachtbaan Booster Bike en de uitgang van de Wunderwald-hal.





Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be