Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Vrouw verdacht van oplichting in Movie Park Germany: politie verspreidt foto

13-08-2024, 17.17 uur

De Duitse politie heeft een foto verspreid van een pretparkbezoeker die verdacht wordt van oplichting. Een vrouw zou eerder dit jaar onder valse voorwendselen geprobeerd hebben om geld te wisselen bij de kassa van Movie Park Germany. Daarbij wist ze een driecijferig geldbedrag te ontvreemden.

Het voorval vond plaats op woensdag 1 mei, rond 18.10 uur. Movie Park deed aangifte van diefstal en oplichting. De fraudeur is vastgelegd door een beveiligingscamera. Aan de hand van een foto zijn de autoriteiten nu naar haar op zoek.

Het gaat om een vrouw in een jurk met een zwart-wit patroon, tot aan de grond. Ze draagt haar donkere haar in een knotje en ze heeft een plastic tas en een kinderwagen bij zich. Wie informatie heeft over de persoon kan contact opnemen met de politie in de gemeente Recklinghausen.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be