Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Exclusief Bobbejaanland-souvenir: achtbaanmodel van 119 euro

23-08-2024, 21.15 uurBeeld: @bedenkdesign

Bobbejaanland start morgen met de verkoop van een bijzonder souvenir. Vanaf zaterdag 24 augustus kunnen bezoekers een exclusief schaalmodel van de Revolution-achtbaantrein aanschaffen. De minireplica met twee wagons - op schaal 1:18 - kost 119 euro.

Er zijn tweehonderd exemplaren gemaakt. Daarvoor schakelde het pretpark Bedenk in, het bedrijf van een 3D-printer. Zaterdagochtend om 09.30 uur liggen de eerste vijftig stuks in de winkel.

De volgende 150 modellen kunnen gereserveerd worden in de General Store, de grote winkel op het entreeplein. Die zijn tussen half september en eind oktober af te halen in Bobbejaanland. Men vraagt bij het reserveren een voorschot van 50 euro.

Echtheidscertificaat
Het souvenirtje van 8,5 bij 32 centimeter wordt uitgebracht ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van de bekende attractie. Bobbejaanland noemt het "een uniek collector's item dat je niet wilt missen", inclusief genummerd echtheidscertificaat. Abonneekorting is niet van toepassing.



Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be