Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland lanceert commercial voor Halloween Fright Nights 2024: Cheers to Fears

14-08-2024, 14.07 uur

Cheers to Fears is dit jaar de slogan van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. In de bijbehorende tv-commercial, die vanaf vandaag op YouTube staat, is te zien hoe mascotte Eddie de Clown in een ondergrondse schuilplaats het bloed van zijn slachtoffers verzamelt.

Het filmpje begint bij het nieuwe restaurant Yummy Tummy, waar een meisje met een rode ballon iets vreemds hoort onder een putdeksel: een verwijzing naar de horrorfilm It. Onder de grond blijkt een man ondersteboven vastgebonden aan het plafond te hangen.

Als Eddie hem te lijf gaat, begint hij te bloeden. Eén van de druppels landt in een groot wijnglas, waarmee de clown een proost uitbrengt. Er staan dit jaar dertien Fright Nights op de planning, tussen zaterdag 5 oktober en zondag 3 november. In de voorverkoop kosten tickets momenteel 34,50 euro.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be