Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris belooft 'exclusief voordeel' voor Disney+-abonnees: 20 procent korting op tickets en hotels

18-08-2024, 18.40 uur

Disneyland Paris geeft korting aan bezoekers met een abonnement op streamingdienst Disney+. Abonnees van het platform betalen de komende tijd 20 procent minder voor een Disneyland-verblijf met een hotelovernachting en tickets. De actie geldt voor aankomsten tot en met maandag 30 september.

Disney spreekt over "exclusief voordeel voor Disney+-abonnees". Er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Zo is de korting niet geldig bij het Disneyland Hotel. Ook op familiekamers in Disney Hotel New York - The Art of Marvel en Disney Hotel Santa Fe en suites wordt geen korting gegeven.

Wie interesse heeft, kan op de officiële Disneyland-website inloggen met een MyDisney-account - gekoppeld aan een actief Disney+-abonnement - en de prijskalender bekijken. De tarieven gaan dan 20 procent omlaag. "Beleef deze zomer de verhalen waar je graag naar kijkt", aldus Disney. Boeken is mogelijk tot twee dagen voor aankomst.

Voorwaarden
Dat een abonnement op Disney+ ook nadelen kan hebben, ontdekte een Amerikaan die vorig jaar zijn vrouw verloor door een allergische reactie in een restaurant in Walt Disney World in Florida. Omdat het koppel ooit een proefabonnement op Disney+ had, wil Disney de rechtszaak verwerpen. In de algemene voorwaarden staat namelijk dat gebruikers eventuele geschillen met Disney buiten de rechtbank moeten oplossen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be