Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: Efteling start met langverwachte renovatie van Efteling Theater

20-08-2024, 09.55 uurBeeld: @cindy_ve

De Efteling zet het grote Efteling Theater in de steigers. Maandag is men gestart met voorbereidingen voor een omvangrijke opknapbeurt van het theatergebouw uit 2002. Dat was hard nodig: delen van de gevel zijn al een tijdje in slechte staat.

Daar wordt de komende maanden iets aan gedaan. Volgens een woordvoerder van de Efteling duurt het onderhoudsproject naar verwachting tot eind november. Vanwege de klus is het wandelpad langs het theater afgesloten. Lantaarns in de omgeving zijn weggehaald.

Het Efteling Theater opende 22 jaar geleden als een locatie voor parkshows. Tegenwoordig wordt de theaterzaal gebruikt voor de voorstelling Caro, waar aparte tickets voor nodig zijn. Tijdens de werkzaamheden staat Caro gewoon op het programma.

Vonderplas
Het Efteling Theater ligt bij entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen, aan de Vonderplas. Daar wordt fonteinenspektakel Aquanura opgevoerd. Eind november moet een nieuwe versie van de watershow af zijn. De Efteling introduceert een andere soundtrack en een nieuw lichteffect.







Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be