Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc Astérix Paris

Video: waterbaan in Parc Astérix overstroomt, bezoekers krijgen natte voeten

20-08-2024, 12.16 uurBeeld: @unx__blonde

Op TikTok is een merkwaardige video verschenen van een voorval bij een waterbaan in Parc Astérix. Een filmpje toont hoe de vaargeul van de boomstamattractie Menhir Express aan het overstromen is. Vermoedelijk waren er boten vast komen te staan in de baan.

Daardoor stroomde een gigantische hoeveelheid water over de baan naar beneden, richting een gebied waar mensen staan. Zij liepen daardoor natte voeten op. Sommige bezoekers klommen op rotsen in de hoop droog te blijven. Online wordt verbaasd gereageerd op de beelden.

"Mensen kwamen vast te zitten en moesten hun schoenen uitdoen", schrijft de videomaker. Het incident vond afgelopen vrijdag plaats, rond 15.30 uur. Na afloop is de attractie tijdelijk gesloten. Menhir Express, geopend in 1995, werd gebouwd door de Amerikaanse firma Hopkins Rides.



Meer Parc Astérix Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be