Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Weer bedwantsen in vakantiepark Efteling: huisje tijdelijk niet verhuurd

22-08-2024, 11.20 uur

Er zijn opnieuw bedwantsen aangetroffen in Efteling-vakantiepark Bosrijk. In april dit jaar nam de Efteling nog maatregelen toen de beestjes opdoken in huisje 208. Deze maand kwamen bezoekers wederom bedwantsen tegen in dezelfde vakantiewoning.

Het Dorpshuys, gelegen aan een dorpsplein naast de serre van restaurant het Eethuys, werd destijds al volledig geïnspecteerd en gereinigd door ongediertebestrijders. Op zondag 11 augustus deed een gezin opnieuw melding van een bedwants in exact dezelfde accommodatie. Daarop startte de Efteling een onderzoek.

"Het huisje in kwestie is nagekeken en behandeld volgens alle richtlijnen", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Uiteraard vinden we het zeer vervelend dat dit gebeurt." De vakantiegasten mochten hun Efteling-vakantie afgelopen weekend ter compensatie gratis overdoen.

Meer dan noodzakelijk
Volgens de woordvoerder wordt de reinigingsoperatie dit keer nog grondiger aangepakt dan voorheen. "We willen echt alles doen om het probleem niet terug te laten keren. De maatregelen die we nu toepassen, zijn meer dan gebruikelijk en noodzakelijk is." Pas als zeker is dat alle beestjes zijn uitgeroeid, wordt huisje 208 opnieuw verhuurd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be