Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
The London Dungeon

Gratis entree bij London Dungeon op vertoon van echtscheidingsakte

22-08-2024, 08.47 uur

The London Dungeon komt met een bijzondere actie naar aanleiding van de breuk tussen Ben Affleck en Jennifer Lopez. Woensdag werd bekend dat de twee beroemdheden gaan scheiden. De horrorattractie in de Britse hoofdstad besloot er direct op in te spelen door bezoekers gratis toegang te geven op vertoon van een echtscheidingsakte.

Wie kon bewijzen ook ooit gescheiden te zijn op 21 augustus, mocht gisteren gratis naar binnen. Vermoedelijk hebben maar weinig mensen daar gebruik van kunnen maken, gezien de specifieke eisen en de aankondiging op zeer korte termijn. Het ging dan ook om een ludieke marketingstunt.

"Gescheidenen kunnen de beproevingen en ontberingen van het huwelijk vergelijken met de verschrikkingen en verraderlijkheid uit het verleden van Londen", aldus de trekpleister. "Geniet van nieuwgevonden vrijheid, zoals J.Lo, en ontsnap aan de realiteit van een vreselijke ex met een dag in de duistere Dungeon."

Meer The London Dungeon
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be