Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: eerste klokgevels verschenen bij Efteling Grand Hotel

22-08-2024, 23.59 uurBeeld: @84eric/eftel1ngfan

De bouw van het Efteling Grand Hotel is in een nieuwe fase beland: er wordt gewerkt aan het dak van het nieuwe hotelgebouw. Deze week zijn de eerste klokgevels geplaatst. Het gaat om prefabdelen die op een andere locatie in elkaar zijn gezet. Op het bouwterrein in de Efteling kunnen ze in één keer op de juiste plek gemonteerd worden.

Dankzij de komst van de geveltjes is goed te zien hoe hoog het hotelcomplex uiteindelijk wordt: ze vormen de bovenkant van de zevende en tevens hoogste verdieping. Ook vanuit vliegende tempel Pagode zijn de klokgevels duidelijk te zien.

Het hoogste punt van het Grand Hotel zal uiteindelijk gevormd worden door een toren in het midden van het gebouw. Vanaf 2025 kunnen bezoekers blijven slapen in één van de 140 hotelkamers en suites met uitzicht op het Sprookjesbos, Aquanura, het Huis van de Vijf Zintuigen of de Pardoes Promenade.















Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be