Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland biedt achtbaanwielen aan: 149,95 euro per stuk

24-08-2024, 23.06 uurBeeld: @naomischouten1

Voor 149,95 euro kunnen pretparkfans een achtbaanwiel uit Bobbejaanland mee naar huis nemen. Het Vlaamse attractiepark biedt de exclusieve souvenirs sinds kort aan in de General Store, de grote winkel op het entreeplein.

Ze zijn afkomstig van de multi-launch coaster Fury. De wielen werden geplaatst op een houten blok met een zilverkleurig plaatje erop. Daarop prijken de naam en het logo van de attractie, samen met enkele weetjes en specificaties.

Zo toont men het openingsjaar, de fabrikant, de lengte, de hoogte en de topsnelheid. De souvenirs staan achter glas: wie interesse heeft, kan zich melden bij een medewerker. Fury is 600 meter lang en 43 meter hoog. Dankzij een draaischijf kunnen treinen de rit zowel voor- als achterwaarts afleggen.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be