Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Te Land, Ter Zee En In De Lucht vanuit de Efteling vanaf zaterdag op tv

30-08-2024, 08.45 uur

RTL 4 start komend weekend met het uitzenden van een nieuwe serie van Te Land, Ter Zee En In De Lucht, opgenomen in de Efteling. Zaterdagavond om 20.00 uur is het spelonderdeel Tobbedansen te zien. De onderdelen Snel Naar De Bel, Op Naar De Top en Met Je As Over De Plas volgen op zaterdag 7, zaterdag 14 en zaterdag 21 september.

De opnames vonden eind mei en begin juni plaats bij de Aquanura-vijver, met Fata Morgana op de achtergrond. Het amusementsprogramma was dertien jaar lang niet op tv. Bij de langverwachte terugkeer blijft het doel hetzelfde: deelnemers moeten in een zelfgemaakte voertuig zo snel mogelijk de bel bereiken.

Ruben Nicolai en Gerard Joling verzorgen dit keer de presentatie. Radio-dj Edwin Evers is gestrikt voor het commentaar. Oude bekende Johan Vlemmix is ook van de partij. Een promotiefilmpje laat zien dat de focus anno 2024 ligt op onderbroekenlol en leedvermaak. Een voice-over spreekt triomfantelijk over "ouderwetse klappers".



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be