Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland werkt aan nieuw spookhuis voor Halloween Fright Nights 2024

27-08-2024, 11.58 uurBeeld: @KleeffLucas

Walibi Holland opent dit jaar een volledig nieuw loopspookhuis tijdens de Halloween Fright Nights in oktober en november. Dat melden ingewijden aan Looopings. Op dit moment vinden werkzaamheden plaats in een oude hal aan de rand van het pretpark, achter achtbaan Goliath.

Dat gebied werd in 2019 gebruikt voor de scare zone Eddie's Festival of Freaks. In 2021 reden hier de karretjes rond van de tijdelijke halloweenattractie Wrong Turn: Into Darkness. Nu wordt het terrein opnieuw onderdeel van het halloweenaanbod, klinkt het in de wandelgangen.

Vanuit reuzenrad La Grande Roue is te zien dat er gewerkt wordt aan decors. Over het thema en de opzet van het haunted house is nog niets bekend. Een woordvoerder kan het nieuws nog niet bevestigen. "Onze fans moeten nog heel even geduld hebben: we maken binnenkort onze plannen bekend", laat hij weten.

Tien
Bij de vorige editie van het drukbezochte halloween-evenement presenteerde Walibi nog tien spookhuizen en walkthroughs: The Villa, Psychoshock, Jefferson Manor, The Clinic, Below, Wicked Woods, Camp of Curiosities, Slaughterhouse, The Final Slay Ride en Urban Explhorror.

De twee laatstgenoemde belevingen keren in ieder geval niet terug in 2024. Ze zijn gesloopt om plaats te maken voor een dubbele nieuwe achtbaan, die in 2025 af moet zijn.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be