Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verkoopt tijdelijk pannenkoek met kip-barbecue, spek en teriyaki-rundvlees: 'Een kunststukje'

28-08-2024, 20.26 uur

In de Efteling is tijdelijk een bijzondere hartige pannenkoek verkrijgbaar, met drie verschillende soorten vlees. Bij pannenkoekenrestaurant Polles Keuken kunnen bezoekers nu kiezen voor een seizoenspannenkoek waar kip met barbecuekruiden, een maiskolfje, spek, koolsla en teriyaki-rundvlees op komen te liggen.

Bovendien bakt men in het beslag lente-ui, paprika en mais mee. Efteling-fans reageren enthousiast op het concept. "Een kunststukje", oordeelt Paul Sprangers in een aflevering van de Efteling-podcast Kleine Boodschap. "Dit klinkt wel echt enorm goed."

De rijkelijk gevulde specialiteit kost 14,50 euro. "Eigenlijk gewoon mixed grill op een pannenkoek", concludeert co-presentator Tim Hinssen. Op het menu staat momenteel ook een zoete seizoenspannenkoek, met aardbeien, stracciatella-ijs, Oreo-kruimels en slagroom.

Beperkte periode
Polles Keuken bevindt zich op de Pardoes Promenade, in de buurt van Symbolica. De Efteling biedt regelmatig speciale pannenkoeken aan die slechts voor een beperkte periode te bestellen zijn. Specifieke data worden daarvoor niet bekendgemaakt.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be