Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling trots op Caro: 'Op één na langstlopende theatershow van Nederland'

30-08-2024, 09.36 uurBeeld: @sangiechel, @Rondjepretpark

Efteling-show Caro is momenteel de op één na langstlopende theatervoorstelling van Nederland. Dat meldt het attractiepark trots in een persbericht ter gelegenheid van het zevende seizoen. De productie werd onlangs verlengd tot eind 2025. Donderdagavond stond ook een mijlpaal op het programma: toen werd de show voor de 750e keer opgevoerd.

"Zelfs na zes jaar trekt de voorstelling nog altijd volle zalen", aldus het sprookjespark. "En dus kondigt Efteling vol trots aan dat theatershow Caro doorgaat met een zevende seizoen." Het levert de titel "op één na langstlopende theatershow van Nederland" op. Alleen oorlogsmusical Soldaat van Oranje speelt nog langer, namelijk sinds 2010. Caro ging in 2018 in première.

Seizoen zeven start officieel op zondag 1 september. De zeventig minuten durende familievoorstelling wordt gekenmerkt door "gigantische decorstukken, acrobatische verwondering en prachtige kostuums". Het verhaal draait om "de carrousel van het leven". Stanley Burleson is verantwoordelijk voor de regie.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be