Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Plopsaland vangt geëvacueerde omwonenden op na gaslek

03-09-2024, 13.28 uur

Buurtbewoners van Plopsaland zijn naar het Plopsaland Theater Hotel gebracht naar aanleiding van een gaslek. In Adinkerke ontstond maandagavond een gaslekkage bij een woning in de buurt van het Vlaamse pretpark. Twintig omwonenden moesten geëvacueerd worden.

Zij konden ondergebracht worden in de lobby van Plopsa's viersterrenhotel, tot het gevaar geweken was. De woning waar de lekkage ontstond, is tijdelijk onbewoonbaar. Het gezin - met twee kinderen - mocht overnachten in het hotel.

Vanwege het voorval was De Pannelaan, de straat van Plopsaland, zo'n twee uur lang grotendeels afgesloten. Dat zorgde niet voor veel overlast: het attractiepark zelf is deze maand alleen geopend op zaterdagen, zondagen en woensdagen.

Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be