Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Nachtwacht-spookhuis voor kinderen tijdens Halloween in Plopsaland

04-09-2024, 14.39 uur

Halloween in Plopsaland staat dit jaar in het teken van de Studio 100-serie Nachtwacht. Speciaal voor jonge bezoekers opent de nieuwe beleving Nachtwacht & Het Huis van Pandora, een spookhuis waar duistere wezens hun intrek hebben genomen. Het pretpark stapt af van halloweenavonden voor jongeren.

Looopings kon in mei al melden dat Plopsaland stopt met de jaarlijkse Halloween Scare Nights, waarmee men de concurrentie wilde aangaan met Bobbejaanland en Walibi Belgium. Gruwelijke haunted houses gaan niet meer open: voortaan ligt de focus in Plopsaland weer op een jongere doelgroep.

De serie Nachtwacht draait om een bovennatuurlijk trio met magische krachten, dat in het dorpje Schemermeer de strijd aangaat met boosaardige figuren uit de onderwereld. In de nieuwe Plopsaland-ervaring proberen vampier Vladimir, weerwolf Wilko en elf Keelin duistere wezens te verjagen uit een huis.

Speciale spreuk
"Alleen een speciale spreuk kan hen verdrijven en daar hebben ze jou voor nodig", meldt het attractiepark. Het spookhuis bevindt boven de Pizza Hut in themadeel Heidiland. Nachtwacht & Het Huis van Pandora is van zondag 6 oktober tot en met zondag 3 november geopend in de weekenden en tijdens de Vlaamse herfstvakantie.

Plopsaland is dan toegankelijk van 10.00 tot 19.00 uur. Op doordeweekse dagen in de vakantie zijn er ook optredens van Nachtwacht. Verder komt Piet Piraat wederom langs voor halloweenshows. Op zaterdag 5 oktober vindt een privé-evenement plaats. Reguliere bezoekers zijn dan niet welkom.

Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be