Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Geen Coca-Cola Freestyle meer in de Efteling: 'Wegens succes uitverkocht'

06-09-2024, 15.21 uurBeeld: @Coshira_

De Efteling biedt voorlopig geen Coca-Cola Freestyle-bekers meer aan. Bezoekers kunnen de komende periode geen bekers aanschaffen om zelf een eigen frisdrank te tappen bij speciale automaten: ze zijn allemaal op. Dat bevestigt een woordvoerder van het attractiepark aan Looopings.

"Wegens succes zijn ze helemaal uitverkocht", legt de voorlichter uit. "We zijn met een nieuwe beker bezig, maar die is nog niet af." Het nieuwe exemplaar krijgt niet alleen een ander uiterlijk, maar ook een "extra voordeel". Daarover wordt later meer bekendgemaakt.

Op dit moment kunnen bezoekers alleen van het systeem gebruikmaken als ze nog een oude Efteling-beker bezitten. "Dat vinden we erg vervelend, maar helaas is er even niks aan te doen", zegt de woordvoerder. Bestaande bekers kunnen ter plekke opgewaardeerd worden.

Danse Macabre
De Efteling introduceerde het Freestyle-concept in de zomer van 2022 onder de noemer D'n Dorstlesser. Er staan automaten bij Het Witte Paard in Marerijk, Frau Boltes Küche in Anderrijk en De Hongerige Machinist in Ruigrijk. Binnenkort volgt een vierde tappunt bij 't Koetshuys, het verkooppunt bij de nieuwe attractie Danse Macabre.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be