Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell: eerste Tina Festival onder nieuwe eigenaar op beide dagen uitverkocht

17-09-2024, 15.48 uur

De Tina-dagen in Duinrell zijn na ruim drie decennia nog steeds een succes. Afgelopen weekend was het Wassenaarse attractiepark op zowel zaterdag als zondag uitverkocht voor het jaarlijkse Tina Festival, met negenduizend verkochte tickets per dag. Daarnaast bleven er nog zo'n 2500 mensen slapen in het vakantiepark.

Dat meldt een woordvoerder aan Looopings. Het Tina-evenement bestaat sinds 1991. Dit jaar werd het festival voor het eerst gehouden onder een nieuwe eigenaar: het meidenblad is sinds afgelopen voorjaar onderdeel van uitgeverij De Jonge Lezer. Voorheen hoorde het tijdschrift bij DPG Media.

Van die verandering was in Duinrell weinig te merken: het concept van het evenement bleef gelijk, met optredens van influencers, vragensessies, workshops, voorstellingen en kraampjes met merchandise. Hoogtepunt was een optreden van zangeres Roxy Dekker op zondag. Verder waren bijvoorbeeld Stefania Liberakakis en Britt Dekker aanwezig.

Studio
Hoewel de organisatie niet in handen is van Duinrell zelf, speelde het pretpark online wel in op de festiviteiten. Op het terrein stond een tijdelijke studio waar Duinrell-presentator Eduard 'Ed' Verbaarschot verschillende gasten ontving. De beelden verschenen op de TikTok-, Instagram- en YouTube-kanalen van het park.



Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be