Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Speelpark Oud Valkeveen

Boom omgevallen in Noord-Hollands pretpark: twee attracties dicht

07-09-2024, 13.51 uurBeeld: @speelparkoudvalkeveen

Een omgevallen boom heeft vannacht voor schade gezorgd in Speelpark Oud Valkeveen. Dat meldt het Noord-Hollandse pretpark op social media. Daar verschenen ook foto's van de ravage. Twee attracties konden vanochtend aanvankelijk niet open.

De boom "blokkeert de treinbaan en heeft delen van de Dolle Dieren Baan beschadigd", liet men weten. Na het verwijderen van de boom werd het treintje weer in bedrijf genomen.

Bij de Dolle Dieren Baan kunnen kinderen een rondrit maken zittend op een boerderijdier. Daar "zullen we eerst goed moeten checken op schade en testen op veiligheid", aldus het park in de gemeente Gooise Meren. Inmiddels is ook die attractie weer operationeel.







Meer Speelpark Oud Valkeveen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be