Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: heksen, tovenaars en sprookjesfiguren bij Halloween Spooky Days in Walibi Holland

Vandaag, 14.27 uur

Walibi Holland introduceerde dit jaar verschillende nieuwe personages bij de Halloween Spooky Days, de kindvriendelijke tegenhanger van de Halloween Fright Nights. Speciaal voor gezinnen met kinderen gaan de scare zones in het park overdag al open, van 10.00 tot 17.00 uur.

Het gaat net als vorig jaar om Pirates Cove, Tangled Twigs, Nightmares, Road Kill, Ghostly Graveyard en Festival of Freaks. Verder wordt de walkthrough Camp of Curiosities overdag bevolkt door vriendelijke circusartiesten. De toegang is dan gratis. Een videoreportage van ruim dertien minuten brengt het evenement in beeld.

Walibi zorgde voor enkele vernieuwingen. Zo hanteert men in Tangled Twigs een nieuwe verhaallijn, waarbij twee families - heksen en magiërs - elkaar het leven zuur maken. De heksen zijn een petitie gestart om de magiërs weg te krijgen, terwijl de magiërs dan weer regelmatig het huis van de heksen in brand steken. Hun kinderen zijn echter gek op elkaar.

Hans en Grietje
In Nightmares werden niet alleen nieuwe decorstukken toegevoegd: er kwamen ook andere bewoners. Het griezelgebied staat dit jaar in het teken van sprookjesfiguren, met onder andere een prinses die veel weg heeft van Nintendo's Princess Peach, een elfje en Hans en Grietje. Voor het laatstgenoemde koppel werd een horecapunt getransformeerd tot snoephuisje.

Om 17.00 uur verzamelen alle figuren zich in Festival of Freaks voor een eindfeestje, waarbij rond 17.45 uur gezamenlijk de Time Warp wordt ingezet: een lied uit de film The Rocky Horror Picture Show (1975). Dat gebeurt onder leiding van Spooky Days-mascotte Daysee én kangoeroe Walibi, die voor de gelegenheid verkleed is als vampier. Om klokslag 18.00 uur starten de Fright Nights.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be