Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Video: bezoekers Slagharen geteisterd door bizarre vliegenplaag

11-09-2024, 11.52 uur

In het vakantiepark van Slagharen heeft een extreme vliegenplaag voor veel overlast gezorgd. Een gezin dat in het Overijsselse pretparkresort overnachtte, trof onlangs vele honderden vliegen aan in een huisje. Dat is te zien in enkele surrealistische video's die op Facebook verschenen.

Het plafond, de muren en de kasten zit vol met vliegen. In één van de filmpjes is te horen hoe een bewoner een poging doet om zo veel mogelijk van de insecten te elimineren. "Dood, dood, dood!", gilt iemand met een vliegenmepper. "Is echt niet normaal", klinkt het ook.

Verder worden twee vliegenstrips in beeld gebracht, opgehangen aan het plafond. Ze zitten onder de beestjes. "Die hangt er vijf minuten", zegt de filmer. De beelden werden door Truus Deekens gedeeld in de Facebook-groep Attractie Slagharen Vroeger en Nu. "Zo erg", schrijft ze erbij.

Gloednieuwe accommodatie
De plaag deed zich voor in een huisje van het type Rancho Grande: één van de meest luxe en duurste vakantiewoningen in het park. Het betreft bovendien een gloednieuwe accommodatie, die pas dit jaar openging. Slagharen noemt het "jouw ideale toevluchtsoord voor een onvergetelijke wildwest-ervaring".

"Onze accommodatie is niet alleen zeer ruim, maar ook uiterst comfortabel", staat op de officiële website. "De ruime woonkamer is het hart van de woning en daarmee ideaal voor ontspannen avonden." Van ontspannen avonden zal omringd door ontelbaar veel vliegen weinig terechtkomen.

Lijk verstopt
Een hoop Slagharen-fans zijn verbaasd over de video's, blijkt uit de Facebook-reacties. "Jeetje, dit zijn die nieuwe prijzige huisjes", concludeert Marieke Nijhof. "Ligt er niet stiekem ergens een lijk verstopt?", vraagt Alies Dijks zich af. Chantal Troost: "Ongelofelijk, dit is wel héél erg!" Nicolaas Dumoulin blijft optimistisch. "Gelukkig zijn het vliegen in plaats van wespen." Spencer de Haas vraagt zich af waarom er überhaupt nog mensen een Slagharen-vakantie boeken. "Voor dat geld is er zat te vinden wat vele malen leuker is."

Gisteren kwam Slagharen ook al in het nieuws naar aanleiding van een onhygiënisch huisje. Toen klaagde iemand over het aantreffen van zeer smerig keukengerei en een gebruikte condoom.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be