Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc Astérix Paris

Nederlandse vrouw klimt over hek heen in Parc Astérix: 'Klaar met die lange rijen'

12-09-2024, 09.54 uurBeeld: @crazymothergrandma2

Een Nederlandse vrouw heeft een manier gevonden om een wachtrij over te slaan in Parc Astérix. Tijdens een bezoek aan het Franse pretpark klom Priscilla Greven over een hek heen, om vervolgens in een leeg bootje van een waterbaan te stappen. Zo kon ze de rest van het parcours meevaren.

Dat is te zien in een video op het TikTok-account Crazy Mother/Grandma, die inmiddels bijna 90.000 keer bekeken is. "Parc Astérix in Frankrijk, klaar met die lange rijen", luidt het bijschrift. "Zo kan het toch ook", verschijnt in beeld. "Werd raar aangekeken toen ik aankwam bij het personeel."

Uit de reacties op TikTok blijkt dat veel mensen wel kunnen lachen om de ongemanierde actie. Het voorval vond plaats bij Hydrolix in parkdeel Bienvenue chez les Gaulois. Dat is een waterbaan uit 2014, bedoeld voor kinderen met een lengte vanaf 80 centimeter. Er staat doorgaans geen wachtrij.



Meer Parc Astérix Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be