Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Oude Tuffers zijn populair: Efteling verlengt wachtrij

Gisteren, 19.31 uurBeeld: @Coshira_, @RemcoHolst, @cindy_ve

De wachtrij van een klassieke Efteling-attractie is verlengd. Op drukke dagen puilde de rij bij De Oude Tufferbaan regelmatig uit, waardoor een sliert wachtende mensen ontstond op het plein bij schommelschip Halve Maen. Daarom zijn er deze week extra hekken neergezet.

Afgelopen maandag werd begonnen met het verwijderen van het straatwerk. Enkele dagen later was het project afgerond. Ondertussen bleef de attractie gewoon operationeel. De rij kan voortaan meer personen huisvesten. Bezoekers maken nu een extra slinger bij het entreebord.

De Oude Tufferbaan is sinds 1984 onderdeel van het Efteling-aanbod. Het ritsysteem en de karretjes waren oorspronkelijk afkomstig van fabrikant Mack Rides. In 2019 werd geïnvesteerd in een grote opknapbeurt. Toen leverde de firma Metallbau Emmeln nieuwe voertuigen. Sindsdien kunnen passagiers niet meer zelf sturen, maar wel toeteren.







Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be