Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling: Danse Macabre

Al weken problemen bij toiletten Danse Macabre in de Efteling

Vandaag, 07.35 uurBeeld: @cindy_ve

De Efteling ondervindt hardnekkige problemen bij de toiletten van Danse Macabre. Een deel van het vorig jaar geopende toiletgebouw De Laetste Hoop is al wekenlang afgesloten. Bezoekers kunnen geen gebruikmaken van een ruimte met urinoirs.

Er staat al meer dan drie weken een dranghek met kapotte stickers erop. "Dit toilet is tijdelijk buiten gebruik", valt er te lezen. Voor wie dat nog niet duidelijk genoeg is, werden de plasbakken ook afgesloten met twee gekruiste vloermoppen waar een sticker op geplakt is.

De mannentoiletten spoelen niet goed door, vertelt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer het euvel verholpen kan worden. Eind volgende maand wordt het een stuk drukker in De Laetste Hoop; dan gaat Danse Macabre open voor publiek.

Meer Efteling: Danse Macabre
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be