Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Hansa-Park

Hansa-Park kondigt nieuwe attractie aan én geeft update over mysterieus project

Vandaag, 13.40 uur

Het Duitse pretpark Hansa-Park wil nog steeds niet onthullen wat er gebouwd wordt in het entreegebied. De afgelopen maanden verscheen daar een gigantisch bouwwerk, gebaseerd op een Portugees paleis. Inmiddels is de ruwbouw van het zogeheten Palacio de Braga voltooid.

De bestratingswerkzaamheden in de omgeving zijn momenteel in volle gang. Wat we van de toevoeging kunnen verwachten, blijft gissen. Ondertussen onthult Hansa-Park wel andere toekomstplannen. In 2025 opent elders in het park een nieuwe kinderattractie, namelijk een draaiend schommelschip met de naam Einars Fjordfahrt.

De attractie vervangt speelboot Niña in themagebied Wikingerland. Broer en zus Einar en Elin zijn personages uit Vikingverhalen. Laatstgenoemde krijgt ook haar eigen attractie: de kleine vrijevaltoren Odins Luftreise heet vanaf volgend jaar Elins Luftreise. Verder wordt de variétéshow in theater Arena del Mar voorzien van een grote led-achterwand.

Botsauto's
In het Britse themadeel Bezauberndes Britannien voert Hansa-Park komende winter eveneens verschillende verbeteringen door. Zo realiseert men een nieuw terras tegenover achtbaan Royal Scotsman. Ook krijgen de botsauto's een nieuw thema en een andere naam: 1903 Somerset Traffic. Daarnaast ondergaat het servicecentrum van het park een renovatie.





Meer Hansa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be