Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Speelpark Sprookjeshof

Ook dino-event in Drents pretpark Sprookjeshof

Vandaag, 13.35 uurBeeld: Steffanie Schuster

Steeds meer attractieparken en dierentuinen grijpen de herfstperiode aan voor een dino-event. Speelpark Sprookjeshof in Zuidlaren kan aan dat rijtje toegevoegd worden. Tot en met zondag 3 november vinden in het Drentse pretpark de Dino Weken plaats, met de dinosaurussen van de bekende expositie World of Dinos.

Voor het bewonderen van de dino's hoeft niet bijbetaald te worden. "Het is puur om onze gasten wat extra's te bieden", vertelt een woordvoerder. Er staan borden naast met informatie over de verschillende soorten. Ook is er een speurtocht voor kinderen.

Sprookjeshof werd in 2023 overgenomen door een nieuwe eigenaar. De afgelopen vijftien maanden is gewerkt aan het renoveren en vernieuwen van het park. Onlangs opende het eerste gedeelte van een opgeknapt pannenkoekenhuis, in thema.

Grote stap
Een woordvoerder noemt dat tegenover Looopings "een grote stap". "Het laat duidelijk zien welke kant we op gaan met het park: met duurzame materialen en bijzondere vormgeving een unieke ervaring creëren." Er zijn inmiddels ook al enkele nieuwe toestellen geplaatst.















Meer Speelpark Sprookjeshof
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be