Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bouwhesje onthult ontwerp van vernieuwde Efteling-watershow Aquanura

Vandaag, 16.46 uurBeeld: Eric Rovers, @cindy_ve

Dankzij een bouwhesje weten we iets meer over de vernieuwingen bij fonteinenspektakel Aquanura in de Efteling. De watershow ondergaat een ingrijpende renovatie, waarbij vuureffecten vervangen worden door zogeheten Bakens van Licht. Tot nu toe bracht de Efteling daar nog geen ontwerp van naar buiten.

Bouwvakkers dragen wel fluorescerende hesjes met een silhouettekening van de nieuwe situatie erop. We zien dat er bij de vier betoverde kikkers enorme sierlijke lantaarns komen te staan, bestaand uit een piron en een gebogen arm met een krul.

De Efteling sprak bij de aankondiging van het project al over vier "imposante lantaarns" van 8 meter hoog. Het lijkt erop dat de kikkers zelf op een verhoging geplaatst worden. Halverwege november moeten de werkzaamheden afgerond zijn. Op een later moment gaat een nieuwe Aquanura-show in première.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be