Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bayern-Park

Man (77) rijdt met golfkarretje in op pretparkbezoekers: meerdere gewonden

Vandaag, 10.55 uurBeeld: kirmesfanmopohl

Bij een merkwaardig ongeluk in het Duitse pretpark Bayern-Park zijn zaterdagmiddag meerdere bezoekers gewond geraakt. Een 77-jarige medewerker reed in een golfkarretje over het heuvelachtige terrein. Toen hij de controle over het voertuig verloor, raakte hij een groep wachtende mensen.

De kar reed in op een wachtende menigte bij een rodelbaan. Volgens de autoriteiten raakten daardoor zes bezoekers gewond. Het gaat om personen met leeftijden tussen 18 en 53 jaar. Ze moesten later behandeld worden in het ziekenhuis.

Bayern-Park ligt in de Zuid-Duitse deelstaat Beieren. Het incident vond rond 16.00 uur plaats bij de zogeheten Twinbob-Rodelbahn. De werknemer liep zelf lichte verwondingen op. Hij is uit voorzorg per reddingshelikopter afgevoerd.

Meer Bayern-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be