Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Foto's: exterieur van nieuwe vakantiehuizen Plopsaland nagenoeg af

Vandaag, 13.00 uur

In het nieuwe vakantiepark van Plopsaland De Panne is de afgelopen maanden een hoop gebeurd. De bungalows in Plopsaland Village zijn van buiten bijna helemaal gereed. Waar afgelopen voorjaar nog eentonige betonnen kolossen stonden, zijn nu kleurrijke vakantiewoningen zichtbaar.

De gevels werden voorzien van opvallende details, waaronder houtsnijwerk en andere decoratie-elementen. Ook is een begin gemaakt aan de wandelpaden en een vijver. Ondanks het speelse exterieur heeft men gekozen om de binnenzijde van de huisjes steeds strak en modern aan te kleden, zonder Studio 100-thema.

De eerste fase van Plopsaland Village opent bij aanvang van de kerstvakantie. Online zijn de eerste huizen al te boeken. Een verblijf is exclusief tickets voor het naastgelegen attractiepark. Op die manier hoopt Plopsa ook toeristen te lokken die bijvoorbeeld liever een dagje naar zee gaan.



























Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be