Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-fan laat baron Gustave Hooghmoed op zijn arm tatoeëren

Gisteren, 21.56 uur

Een Efteling-liefhebber draagt het hoofdpersonage van de attractie Baron 1898 voortaan altijd met zich mee. Bjorn van Dam heeft niemand minder dan mijnbaron Gustave Hooghmoed op zijn arm laten tatoeëren. Hij deelt het eindresultaat in een bericht op Facebook.

Van Dam koos voor een beeltenis van de bekende baron, compleet met bolhoed, monocle en baard. Daaromheen is een perkament zichtbaar met het oude logo van het attractiepark en het openingsjaar van het Sprookjesbos. Op de achtergrond zien we de lift van de Baron, helemaal onderaan prijkt de handtekening van Anton Pieck.

De Efteling-fan deed een beroep op tattoo-artiest Jasper Rosman in Etten-Leur, gespecialiseerd in het zetten van realistische tatoeages. "Na zeven jaar dan eindelijk toch de stap gezet", schrijft Van Dam. "Enorm trots op het resultaat, super strak."



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be