Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familie Resort & Avonturenpark De Tovertuin

Paradewagens en attracties: voorproefje op nieuw Woezel & Pip-park

Gisteren, 19.56 uur

Benieuwd naar het nieuwe Woezel & Pip-pretpark in Noord-Brabant? Initiatiefnemer Van Hoorne Studios deelt meer ontwerpen van de toekomstige trekpleister, die in 2026 opengaat in Hoogerheide. Ter gelegenheid van de start van de bouw worden nieuwe tekeningen vrijgegeven van Familie Resort & Avonturenpark De Tovertuin.

Daarop zien we paradewagens in de stijl van Woezel, Pip en hun vriendjes. Ook zijn er enkele klassieke attracties, zoals een carrousel die in het teken staat van een pannenkoekenpicknick, een reuzenrad met bosdieren en een bootje van de vaartocht Tante's Rondvaart, gebaseerd op het personage Tante Perenboom.

Tot slot kwamen er twee concepten met een horecaplein en het toekomstige entreeplaza. Bezoekers worden daar verwelkomd met een decorelement in de vorm van een opengeslagen boek, met daarachter een fontein en een enorme toegangspoort met het logo.

Darkride
Eerder werd al duidelijk dat er ook een darkride gerealiseerd zal worden. Dat onderdeel draagt de werktitel Welkom in de Tovertuin Ride. Verder zorgt men bijvoorbeeld voor een meet-and-greet-locatie en een theater waar kindervoorstellingen gegeven kunnen worden.













Meer Familie Resort & Avonturenpark De Tovertuin
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be