Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling: Danse Macabre

Video: schrikeffect in wachtrij voor Efteling-attractie Danse Macabre

Vandaag, 16.23 uur

Het spookt in de wachtrij voor de nieuwe Efteling-attractie Danse Macabre. Bezoekers betreden straks een kerkhof waar ze het mausoleum van dirigent Joseph Charlatan tegenkomen. In het bouwwerk is een schrikeffect verwerkt, blijkt uit beelden die de Efteling vandaag deelt op Instagram.

Een deur in het grafmonument klappert namelijk op en neer. Een vergelijkbaar effect was te vinden in de wachtrij van het Spookslot, de voorganger van Danse Macabre. Daar passeerden bezoekers een mysterieuze deur die begon te klapperen als iemand aan de klink durfde te zitten.

In hetzelfde filmpje zien we de zwarte kat die bovenop de pilaar bij de ingang ligt: een animatronic met enkele subtiele bewegingen. "Alle ogen zijn gericht op Danse Macabre", aldus de Efteling. "Wordt dit straks jouw laatste bestemming?" De attractie opent over vijfenhalve week.



Meer Efteling: Danse Macabre
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be