Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Vijf verschillende corndogs op het menu in Toverland

Vandaag, 11.52 uur

In Toverland zijn dit najaar voor het eerst corndogs verkrijgbaar. Bezoekers van het Limburgse attractiepark kunnen vijf varianten van de Amerikaanse lekkernij proeven. Ze worden geserveerd bij de ingang van het middeleeuwse themagebied Avalon, in een externe kraam.

Corndogs hebben hun naam te danken aan de combinatie van een hotdog en beslag van maïsmeel. De snack - op een stokje - wordt uiteindelijk gefrituurd en voorzien van toppings. De vijf opties in Toverland heten Crunchy, Mona-Lisa, Spicy Hot Hot, Chinatown en Vampirespecial. Ze kosten 8,50 euro per stuk.

Crunchy bestaat bijvoorbeeld uit een knapperig omhulsel, pittige mayonaise en barbecuesaus, terwijl Mona-Lisa gemaakt wordt met kaassaus en bacon. Op de meest pittige optie gaan naast pittige mayonaise ook stukjes Doritos en samuraisaus.

Foodstreet
De corndogs worden tijdelijk aangeboden tijdens de drukbezochte halloweenperiode. Ook elders in het park zorgt men voor extra horecagelegenheden. Zo is in het buitengebied naast de Land van Toos-hal een Foodstreet ingericht met een groot aantal foodtrucks.







Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be