Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Coevorden

Dierenweide verdwenen uit Nederlands Plopsa-park

Vandaag, 19.29 uur

De komst van een nieuwe attractie in Plopsa Indoor Coevorden betekent ook dat een oude attractie het veld heeft moeten ruimen. Heidi's Dierenweide, geopend in 2016, is verwijderd uit het Drentse pretpark. Het kinderboerderijtje moet wijken voor de bouw van een 12 meter hoge wild swing.

Heidi's Dierenweide stond in het teken van de Studio 100-serie Heidi. In een perkje liepen geitjes rond. "Er zijn plannen om de wild swing daar in te planten", bevestigt een woordvoerster van Plopsa. Als onderdeel van de voorbereidingen werd voor de geitjes een nieuw onderkomen gezocht.

De dieren zijn goed terechtgekomen, belooft de voorlichtster. "Ze zijn naar een dierenpension gebracht, waar ze kunnen genieten van een fijne omgeving." De exacte locatie wordt niet bekendgemaakt.

Verkeerspark
De nieuwe attractie van de Duitse fabrikant ART Engineering moet in 2025 opengaan. In het buitengebied van Plopsa Indoor zijn nu fonteinen, een klimberg, een speeltuin, een verkeerspark en een brandweermolen te vinden.

Meer Plopsa Indoor Coevorden
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be