Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Unieke kans: stel je vraag aan Efteling-directeur Fons Jurgens

Gisteren, 22.25 uur

Altijd al iets willen weten van de directeur van de Efteling? Algemeen directeur Fons Jurgens is binnenkort te gast in de Looopings Podcast. Daar zal hij antwoord geven op vragen die gesteld zijn door de lezers van Looopings. Iedereen kan de komende tijd een vraag mailen naar fons@looopings.nl.

De redactie van Looopings maakt zelf een selectie van de beste vragen, die uiteindelijk aan Jurgens voorgelegd worden. Geef bij het mailen aan of we bij het stellen van je vraag je naam mogen noemen. Je kunt er ook voor kiezen om anoniem te blijven. Het insturen kan tot en met zondag 27 oktober, de opname vindt later dit jaar plaats.

Fons Jurgens kwam in 1995 in dienst bij de Efteling. Sinds 2014 is hij algemeen directeur. Onder zijn leiding ontstonden onder andere Baron 1898, Pinokkio, vakantiepark Loonsche Land, Symbolica, Fabula, De Zes Zwanen, Max & Moritz, de Wereld van Sindbad, Danse Macabre en het Efteling Grand Hotel.

Spookslot
Ook werden in die periode rigoureuze beslissingen genomen: Efteling-fans moesten afscheid nemen van PandaDroom, de Bob, Polka Marina, Monsieur Cannibale, het Avonturen Doolhof en het Spookslot. Tegelijkertijd zijn enorme bedragen geïnvesteerd in het renoveren van bijvoorbeeld de Python, De Oude Tuffer, Carnaval Festival, Joris en de Draak, Droomvlucht, De Vliegende Hollander, de Pagode, de Piraña en meerdere sprookjes in het Sprookjesbos.

De Looopings Podcast, gelanceerd in 2019, is gratis te beluisteren via looopings.nl/podcast en via apps als Spotify, Apple Podcasts, Podimo en YouTube. Gemiddeld verschijnt eens per maand een nieuwe aflevering.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be