Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Eindhoven Zoo

Eindhoven Zoo noodgedwongen dicht vanwege werkzaamheden aan elektriciteitsnet

Vandaag, 11.54 uur

Vanwege werkzaamheden aan het elektriciteitsnet kan Eindhoven Zoo op meerdere dagen geen bezoekers ontvangen. De Brabantse dierentuin, die normaal gesproken 365 dagen per jaar toegankelijk is, zal de komende maanden regelmatig noodgedwongen gesloten zijn. Dat valt te lezen op de website van het park.

Elektriciteitsbedrijf TenneT werkt aan het verbeteren van de hoogspanningsverbinding tussen Maasbracht en Eindhoven. Omdat er ook gewerkt wordt in Eindhoven Zoo, moet het park dicht blijven op tien dagen in oktober, november en december.

Het gaat om woensdag 16, donderdag 17 en maandag 28 oktober, vrijdag 1, dinsdag 5, dinsdag 26, woensdag 27 en vrijdag 29 november en maandag 9 en vrijdag 13 december. Abonnementhouders worden gecompenseerd: zij krijgen een extra maand toegang.

Kerkhof
Van vrijdag 4 oktober tot en met zondag 3 november staat Eindhoven Zoo - voorheen Dierenrijk - in het teken van Halloween. Dan vindt de derde editie van Boeh in de Zoo plaats, met een spooktunnel, een heksenketel, een griezelspeurtocht en een kerkhof met uitgestorven dieren.

Meer Eindhoven Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be