Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Hossoland

Nieuw attractiepark in Polen kondigt openingsdatum aan

Vandaag, 14.01 uur

Een nieuw Pools attractiepark moet over acht maanden af zijn. Hossoland, gelegen in het noorden van Polen, zou eigenlijk al afgelopen voorjaar de eerste bezoekers verwelkomen. Vanwege vertragingen op de bouwplaats moest dat moment uitgesteld worden. Nu is er een nieuwe openingsdatum bekend.

"De dag is eindelijk aangebroken dat we het mysterie kunnen onthullen", valt te lezen in een bericht op social media. Hossoland kondigt aan de poorten te zullen openen op zaterdag 31 mei 2025. Praktische informatie over bijvoorbeeld entreeprijzen en openingstijden ontbreekt nog.

Op het bouwterrein wordt momenteel de laatste hand gelegd aan gebouwen en decoratieve elementen. Mechanische attracties zijn echter nog nergens te zien, terwijl de initiatiefnemers maar liefst vijftig attracties in vier themagebieden hadden beloofd.

Vastgoedbedrijf
Op de oorspronkelijke ontwerpen waren onder andere een wildwaterbaan, een inverted coaster, een waterachtbaan en een frisbee zichtbaar. Men zou in zee gaan met partijen als Vekoma Rides, Mack Rides en WhiteWater. Over de vorderingen komt maar weinig informatie naar buiten. Hossoland is een project van vastgoedbedrijf Hosso Holding.











Meer Hossoland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be