Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Winter Efteling-special van Te Land, Ter Zee En In De Lucht op 1 januari op tv

Vandaag, 13.24 uurBeeld: @KrisfromBelgium

De winterspecial van Te Land, Ter Zee En In De Lucht, opgenomen in de Winter Efteling, wordt uitgezonden op 1 januari. Het programma komt volledig in het teken te staan van nieuwjaar. Om die reden wordt het spelonderdeel Blij Dat Ik Glij omgetoverd tot Met Een Knal Naar Het Dal.

Looopings kon vorige maand al melden dat RTL en de Efteling voorbereidingen treffen voor een eenmalige wintereditie van de populaire amusementsshow. Hoewel beide partijen daar zelf nog iets over bekendgemaakt hebben, zijn inmiddels wel meer details bekend.

Deelnemers glijden straks vanaf een helling naar een dal met een hobbel. Via een stuk ijs bereiken ze de finish, waar de bel geluid kan worden. Ze moeten op tijd remmen om te voorkomen dat ze in een wak terechtkomen en een nat pak halen. Men vraagt om de voertuigen aan te kleden rond het thema goede voornemens.

Lampjes
Omdat de opnames in het donker plaatsvinden, mogen de wagens versierd worden met lampjes. Het zomerseizoen van Te Land, Ter Zee En In De Lucht was in augustus en september een groot succes op RTL 4, met torenhoge kijkcijfers. Daarvoor werd gefilmd in de Aquanura-vijver.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be