Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Coo Ardennes

Zevenduizend mensen krijgen onbeperkt gratis toegang tot Belgisch Plopsa-park

Gisteren, 15.56 uur

Ruim zevenduizend mensen krijgen onbeperkt gratis toegang tot pretpark Plopsa Coo Ardennes. Dat is het resultaat van een overeenkomst tussen de Plopsa Group en burgemeester Thierry de Bournonville van de Waalse gemeente Stavelot. Wie woonachtig is in Stavelot, ontvang vanaf volgend jaar een jaarabonnement op Plopsa Coo.

Die regeling gold al voor inwoners van het dorpje Coo, waar het park ligt. Vanaf 2025 kunnen ook duizenden andere buurtbewoners van het aanbod gebruikmaken, schrijft De Bournonville op Facebook. Plopsa Coo opent volgend jaar drie nieuwe attracties in een Maya de Bij-gebied, waaronder een 12 meter hoge wild swing.

In 2022 mochten bewoners van Stavelot al gratis naar Plopsa Coo naar aanleiding van een vergissing. Een brief over een gratis seizoenspas werd toen per ongeluk naar de verkeerde groep mensen gestuurd. Hoewel het om een fout ging, besloot Plopsa de abonnementen wel te verstrekken.

Vier
Plopsa Coo is één van de vier Plopsa-attractieparken in België, naast Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Station Antwerp. Verder zijn er de twee waterparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit. In 2026 moet Plopsaqua Mechelen opengaan.

Meer Plopsa Coo Ardennes
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be