Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: hoogste punt van Efteling Grand Hotel komt in zicht

Vandaag, 01.03 uurBeeld: @Coshira_, @84eric, @chunkie75

Het nieuwe Efteling Grand Hotel begint steeds meer de uiteindelijk vorm aan te nemen. Deze week is de Efteling begonnen met het neerzetten van de centrale dakconstructie van het koepeldak. Bovenop zullen uiteindelijk twee torentjes verschijnen: de hoogste punten van het hotelgebouw.

Ook op andere plekken ontbreken nog grote en kleine torendaken. De grote exemplaren staan al geruime tijd op het bouwterrein, klaar om op het bouwwerk getakeld te worden. Terwijl aan de bovenkant nog druk gewerkt wordt aan de ruwbouw, is aan de onderzijde de afwerking al voor een deel gereed.

Het Efteling Grand Hotel wordt dé blikvanger in het vernieuwde entreegebied, dat Eiland van de Vijf Zintuigen gaat heten. "De zandsteen-ornamenten, het schoon metselwerk en de patina daken gaan een prachtig kleurenpalet vormen met het aanwezige bos en het water", zei ontwerper Sander de Bruijn daar eerder over.

























Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be