Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
BillyBird Hemelrijk

Herfstfestival in Brabants pretpark: elke avond eindshow met vuurwerk

Gisteren, 23.59 uur

Het Brabantse familiepretpark BillyBird Hemelrijk organiseert een Herfstfestival met een dagelijkse eindshow. In de herfstvakantie, van maandag 21 tot en met zaterdag 26 oktober, krijgen bezoekers elke dag extra entertainment voorgeschoteld. De finale bestaat uit een vuurwerkspektakel op muziek.

Op het programma staan theateracts, een kinderdisco en een zestig minuten durende circusvoorstelling van Kindercircus Bavaria. Attracties blijven 's avonds open, met extra sfeerverlichting. "Er is voor gekozen om Halloween buiten de deur te houden, zodat het voor iedereen toegankelijk is", laat BillyBird weten.

De avonden worden om 21.00 uur afgesloten met een vuurwerkshow bij de 15 meter hoge klimberg Hemelaya, waarin alle artiesten samenkomen. "Een show zoals deze, speciaal voor het familiepark ontwikkeld, is uniek voor parken zo groot als BillyBird", meldt een woordvoerder. Hemelrijk ligt in de gemeente Maashorst.







Meer BillyBird Hemelrijk
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be