Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Mijlpaal in nieuw Frozen-gebied Disneyland Paris: hoogste punt North Mountain bereikt

Gisteren, 15.12 uur

Disneyland Paris staat stil bij een belangrijk moment op de bouwplaats van het nieuwe themagebied World of Frozen. Het hoogste punt van de North Mountain, een gigantische rotspartij, is onlangs bereikt. Foto's laten zien hoe het topje van de berg met een hijskraan op de juiste plek werd gehesen.

De North Mountain - in de Nederlandse nasynchronisatie de Noorderberg - vormt de achtergrond van het koninkrijk Arendelle. Disney noemt het "een spannende mijlpaal in het bouwproces voor Walt Disney Imagineering Paris".

"Met elke stap in het project komen we dichter bij het tot leven brengen van deze nieuwe meeslepende zone in Disney Adventure World." De opening vindt plaats in 2026. Disney Adventure World wordt tegen die tijd de nieuwe naam van het Walt Disney Studios Park.





Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be