Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: in de nieuwe scare zone van Walibi Holland worden mensen geveild

Gisteren, 21.34 uur

De rijken zijn de baas in de nieuwste scare zone van Walibi Holland. Tegelijkertijd met de opening van het nieuwe spookhuis Us vs You heeft het pretpark het gebied Dystopia in gebruik genomen, gelegen achter rollercoaster Goliath. Bezoekers van de Halloween Fright Nights zijn daar getuige van een onheilspellende mensenveiling.

Walibi spreekt zelf niet over een scare zone, maar een area: een verblijfsgebied met horeca en merchandise. Er is ook een schuur met een discotheek te vinden. In het midden van het gebied staat een podium waar van tijd tot tijd acteurs verschijnen. Hun belangrijkste taak is om bezoekers te veilen aan de hoogste bieder.

Tussen de veilingen door maken de rijken een praatje met het minderbedeelde publiek. Dystopia borduurt voort op het verhaal van Us vs You, waarin arme mensen gedwongen worden om mee te doen aan een dodelijke spelshow. De aankleding in de zone is opvallend minimalistisch.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be