Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-app waarschuwt voortaan per attractie voor prikkels

Gisteren, 13.59 uurBeeld: Patrick Pijman

De officiële smartphone-app van de Efteling is vernieuwd. Wie de Efteling-app gebruikt, kan nu per attractie zien in hoeverre bezoekers prikkels zullen ervaren. Een handig overzicht toont alle speciale effecten en andere spannende elementen in een beleving.

Op die manier weten gebruikers vooraf al wat ze kunnen verwachten. Dat kan wenselijk zijn voor personen die bijvoorbeeld hoogsensitief zijn. Onder het kopje "Praktische informatie en toegankelijkheid" worden alle prikkels in een geselecteerde attractie opgesomd.

Voorbeelden zijn angstige effecten, verrassende effecten, geureffecten, harde geluiden, flits- en lichteffecten, duisternis, mogelijke duizeligheid, g-krachten, hoogte, rook- en misteffecten en water. De app stuurt bezoekers met een beperking ook naar de juiste ingang.

Hoogteverschillen
De nieuwe attractie Danse Macabre, die op 31 oktober opengaat, is eveneens voorzien van een lijst met prikkels. De app maakt daar melding van angstige en verrassende effecten, harde geluiden, flits- en lichteffecten, duisternis, duizeligheid, g-krachten en hoogteverschillen.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be