Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Parkeerplaats Julianatoren wordt drive-inbioscoop

Gisteren, 22.59 uur

De parkeerplaats van Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn is deze week in gebruik als drive-inbioscoop. Speciaal voor buurtbewoners worden op het tweede parkeerterrein van het pretpark films vertoond, op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober. Het geluid is te ontvangen via de autoradio.

De parkeerplaats bevindt zich aan de J.C. Wilslaan, in een bosrijke omgeving. Op vrijdagavond staan om 19.00 uur Aladdin (2019) en om 21.30 uur Land of Bad (2024) op de planning, op zaterdagavond gevolgd door Kung Fu Panda (2008) om 19.00 uur en Gooische Vrouwen 2 (2014) om 21.30 uur.

Julianatoren sluit om 17.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via driveincinemaapeldoorn.nl, voor 29,50 euro per auto. Drankjes en snacks kunnen vóór en tijdens de film besteld worden. De organisatie is in handen van JCI Apeldoorn, een netwerkorganisatie voor jonge ondernemers.

Goed doel
Met de opbrengst wordt een goed doel gesteund: ASK-theater. "Zo maken we het mogelijk dat kinderen minimaal één keer in hun leven het theater kunnen bezoeken", aldus de initiatiefnemers.





Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be