Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dinoland Zwolle

Foto's: reddingshonden worden getraind in Dinoland Zwolle

Vandaag, 11.45 uurBeeld: Skye Search Dogs

De prehistorische bewoners van Dinoland Zwolle hebben gezelschap gekregen van andere dieren. Het dinopretpark in Overijssel verwelkomde onlangs een groep reddingshonden van de firma Skye Search Dogs, voor een bijzondere training. Op social media verschenen foto's van de oefeningen.

"Ze zullen in een reddingsoperatie hoogstwaarschijnlijk geen dino tegenkomen, maar Dinoland is wel een uitdagende omgeving voor de honden om aan nieuwe prikkels te wennen en toch hun werk te blijven doen", meldt Dinoland op social media. Het park spreekt over "een groot succes".

Skye Search Dogs, opgericht door Marlies Trinks, richt speur- en zoekhonden af. "Dino's knuffelen, bijna opgegeten worden, van de glijbaan, klimmen en klauteren, op expeditie met de heli en in het watervliegtuig", zo vat Trinks de dag samen. "Denk dat ik vandaag meer genoten heb dan de honden... Al hebben zij zich ook weer fantastisch vermaakt."











Meer Dinoland Zwolle
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be