Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Nieuwe 4D-film Attractiepark Slagharen heeft minimumleeftijd van 14 jaar

Vandaag, 14.55 uur

Een nieuwe 4D-film in Attractiepark Slagharen is niet geschikt voor bezoekers jonger dan 14 jaar. Het Overijsselse pretpark hanteert een minimumleeftijd bij Dracula 4D in El Teatro, de bioscoopzaal in de Main Street. De Dracula-short staat op het programma tijdens de halloweenperiode.

Het verhaal gaat over de tiener Kevin die samen met zijn onhandige vader op vakantie is in Transsylvanië, waar ze het onheilspellende titelpersonage tegen het lijf lopen. Er wordt niet in gesproken. De minimumleeftijd is opvallend, omdat de animatiefilm eigenlijk geen enge scènes bevat.

De ruim negen minuten durende productie uit 2010 was eerder al te zien in verschillende andere parken, waaronder Walibi Belgium en Gardaland. In El Teatro draaide de afgelopen maanden nog een korte versie van Superkat Maurice, de Nederlandse titel van de film The Amazing Maurice uit 2022.

Dagelijks
Slagharen viert Halloween tot en met zondag 3 november. Het kindvriendelijke evenement Scary Prairie staat dagelijks op het programma tot 17.00 uur. Op 25, 26, 30 en 31 oktober en 1 en 2 november blijft het park tot 22.00 uur geopend voor Western Nightmares.





Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be