Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland promoot nieuwe achtbaan YoY voor het eerst in het park

Gisteren, 23.59 uurBeeld: @bigcoasters

In Walibi Holland wordt voor het eerst reclame gemaakt voor de nieuwe achtbaan YoY. Volgend jaar opent Walibi een miljoenen euro's kostende dubbele single-rail coaster, maar tot nu toe werd het project nergens in het park aangekondigd. Vanaf dit weekend hangt er een banner boven de kaartcontrole.

Wie naar buiten loopt, ziet een nieuwe versie van het YoY-logo dat een maand geleden werd gepresenteerd. Het beeldmerk is nu voorzien van blauwe en groene lichteffecten tegen een zwarte achtergrond, met bladeren en bubbels eromheen. "Nieuw april 2025!", staat erbij.

Walibi denkt de nieuwsgierigheid van het publiek te kunnen prikkelen zonder te omschrijven wat YoY precies is. Dat blijft na het zien van de banner namelijk onduidelijk. Er wordt ook geen webpagina of socialmedia-account genoemd waar bezoekers meer informatie kunnen vinden.

Zes inversies
YoY bestaat uit twee banen: een voor blauwe families en een groene voor waaghalzen, met zes inversies. De maximale hoogte wordt 30 meter en de topsnelheid bedraagt 82 kilometer per uur. Op zaterdag 5 april 2025 moet de opening plaatsvinden.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be